De eerste start is een feit!

      Geen reacties op De eerste start is een feit!

Op 18 januari 2019 was het dan eindelijk zo ver. De eerste geluiden van “Destiny” klonken door Loosdrecht!

Toch wel een kippenvel momentje voor ons allemaal. Want wat hebben we er met z’n allen hard aan gewerkt om hier te komen. Vooral de laatste paar weken is het echt ongelooflijk hoeveel werk er door iedereen verzet is. Het is geweldig om te zien hoe onze sponsoren, kennissen, vrienden en zelfs buren er met ons team voor zorgen dat we zo ver gekomen zijn! Daarvoor zijn we deze mensen heel erg dankbaar!!

Na een dag slangen en bougiekabels maken en monteren, de laatste kleine dingen afstellen is het dan eindelijk zo ver dat we aan het eind van de dag kunnen gaan starten. Na het rondpompen van de olie en methanol, wordt de ontsteking ook ingeschakeld en slaat de motor dan ook echt aan. Prachtig!! Bekijk zelf het filmpje in dit bericht:

En nu doorpakken…..want 9 februari staat voor de deur. Indoor tractorpulling in Zwolle waar we ons voor opgegeven hebben. En er moeten nog wel een aantal dingen gebeuren, waaronder wat veiligheidszaken en misschien hebben we ook nog een kleine verrassing in petto. Maar dat bewaren we voor de 9e februari.

We willen via deze weg in ieder geval de volgende bedrijven en personen bedanken voor hun gigantische inzet de laatste weken:

Metaal Techniek Apeldoorn, Malgo en MedeWerkers, Rokafast, Leemac, Dikkenberg Dieseltuning, Rene van Blanken, Spuiterij Gerrits, Veldhuizen Special Product, Entraction Vaassen, SlijpExpert, Arjen (kanjer!!!!, waar zouden we zijn zonder jou!!) Ruben, Bram, Jan, Frans en alle medewerkers van MTA, Renaldo, Bertus, Henri, Daniël, Arjan, Evert, Stefan, Dave, Tim en iedereen die we vergeten zijn hier te vermelden. En natuurlijk alle partners die avonden en weekenden alleen thuis hebben moeten zitten, omdat we met ons “hobby” project aan de slag moesten 😉

Als laatste willen we ook een moment stilstaan bij één iemand die helaas twee jaar geleden veel te vroeg van ons is heengegaan. Wim Vosselman, wat zouden we je graag het geluid van de motor nog even willen laten horen…

We weten dat je meekijkt en denkt “Die Volvo….die trekt het wel!”

Zoals het er nu naar uitziet zeggen we… “tot 9 februari!”