Maiden run, Oener koefeest en nog heel veel werk!

Na wat weken hard werken is het weer tijd voor een update op de website. Er is weer van alles gebeurd aan de Valtra, maar ook binnen het team zijn er belangrijke dingen om te melden.

Uitbreiding van het team

Wat hebben we nog veel te doen! En wat willen we graag onze maiden run op zaterdag 9 februari 2019 in Zwolle (Ijsselhallen) maken. Met man en macht wordt er gewerkt om de trekker klaar te krijgen. We zetten alles op alles om er nu ook echt te staan in Zwolle. Wat zijn we dan ook blij met alle hulp die we krijgen van bijvoorbeeld Renaldo, Ruben, Rene, Bram, Dave, Tim, Bertus, Jan, Arjen, Daniel en iedereen die ik nu vergeet. Super om deze mensen bij in ons team te hebben!

Ruimte voor nieuwe teamleden

Ons team bestaat al jaren uit 3 vaste teamleden. Daarbuiten worden we tijdens de wedstrijden geholpen door diverse vrijwilligers. Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar nieuwe teamleden. Lijkt het je leuk onderdeel te zijn van een groeiend team, heb je een “Valtra” hart en ook een flinke dosis technische kennis? Hou dan onze Facebook pagina in de gaten. Binnenkort zullen we een oproep plaatsen.

Oener Koefeest

Dit jaar hebben we met de in aanbouw zijnde Valtra op het Oener koefeest gestaan. Er was een PK weide ingericht waar wij samen met o.a. Rising Star, Rattle ’n Hum en Hamer stonden. De weergoden hadden wat regen voorspelt, dankzij de supermooie Liqui Moly tent van ROKAFAST stonden wij lekker droog. Bedankt daarvoor!!

Voor ons een leuke positieve ervaring. We hebben veel mensen gesproken en hopelijk onze sport een stukje kunnen promoten.

Heel veel werk…

Wat hebben we nog veel te doen! En wat wordt die mooi! We zijn nu al trots op het resultaat. De afgelopen weken is er weer veel werk verzet. Over enkele weken willen we proberen te gaan starten. Helaas lopen diverse zaken waarbij we afhankelijk zijn van derden nogal wat vertraging op. We hopen deze onderdelen snel binnen te krijgen.

Het kapwerk van de trekker is bijna klaar. Binnenkort de zijkappen nog maken en dan kunnen we dat punt ook afstrepen op ons to-do lijstje.

Ook is Rene erg druk met het maken van het in- en uitlaatspruitstuk. Alles uitgevoerd in RVS. Vakwerk Rene!! Het resultaat mag er echt zijn!

Leuke reacties!

Tot slot willen we iedereen bedanken voor alle leuke reacties die wij mogen ontvangen. Erg leuk!!