Sponsornieuws: ROKAFAST nieuwe sponsor!

Met trots kunnen wij melden dat ROKAFAST ons in 2018 zal sponsoren! Wij bedanken de mensen achter ROKAFAST voor het in ons gestelde vertrouwen en verheugen ons op een mooie samenwerking.

ROKAFAST
ROKAFAST Apeldoorn B.V. is de bevestigingsspecialist van Midden-Nederland. Zij denken vanuit techniek en geven advies op maat. Met ruim 10 jaar ervaring zijn de medewerkers van ROKAFAST de ideale gesprekspartner voor inkoop, bedrijfsbureau en technici. Ze leveren aan de professionele eindgebruiker in verschillende branches. De diversiteit in afnemers is groot. Ieder bedrijf kan bij ROKAFAST terecht, van kleine zelfstandige tot multinational. Of het nu om een onderdeel gaat of om compleet voorraadbeheer.

ROKAFAST: More than Fasteners!

De bevestigingsmaterialen van ROKAFAST worden voor speciale en kritische toepassingen gebruikt in zowel binnen- als buitenland. De voornaamste toepassingsgebieden zijn:

  • Machinebouw: o.a. in de voedingsmiddelenindustrie;
  • Bouw: o.a. in de ramen-, deuren- en gevelbouwindustrie;
  • Jacht- en scheepsbouw: o.a. nieuwbouw en reparatie;
  • Waterbouw: o.a. projecten van waterleidingbedrijven, waterbehandeling etc.;
  • Petrochemische en chemische industrie;
  • Metaalverwerkende industrie;
  • Interieurbouw;
  • Installatie technische industrie.

Het assortiment bevestigingsmaterialen is aangevuld met een uitgebreid pakket handgereedschappen, elektrische gereedschappen, boor- en snijgereedschappen, luchtgereedschappen, technische sprays, schoonmaakmiddelen, automotive artikelen en werkkleding.

LIQUI MOLY
Oliën voor motor en overbrenging, additieven voor brandstof en olie, onderhoudsproducten voor de auto, chemische hulpmiddelen, serviceproducten en speciale smeerstoffen, complete productseries voor auto’s, motorrijwielen, bedrijfswagens en boten – alles wat handel, werkplaats en industrie nodig hebben, biedt LIQUI MOLY uit één hand aan. ROKAFAST bied het complete assortiment aan!

Klik hier voor de website van ROKAFAST.

Klik hier om direct je LIQUI MOLY producten te bestellen.

Informatie over ROKAFAST en LIQUI MOLY is ook te vinden op onze sponsorpagina.