Sponsornieuws: SlijpExpert nieuwe sponsor!

Met trots kunnen wij melden dat SlijpExpert ons in 2018 zal sponsoren! Wij bedanken de mensen achter SlijpExpert voor het in ons gestelde vertrouwen en verheugen ons op een mooie samenwerking.

OVER SLIJPEXPERT

De beste SlijpExperts van Nederland vertrouwen al meer dan 30 jaar op SlijpExpert. Niet alleen omdat ze hoogwaardige schuur- en slijpmiddelen leveren tegen de beste prijs, maar ook omdat ze de juiste producten leveren om ons werk het beste werk te laten zijn.

Al 30 jaar expert in schuur- en slijpmiddelen

Een vernieuwend en kwalitatief hoogstaand aanbod
SlijpExpert altijd op zoek naar nieuwe en creatieve oplossingen en betere producten. Vernieuwen is geen noodzaak maar een doel. Daarbij staat centraal dat zij het werk van hun klanten beter, comfortabeler en veiliger willen maken. Hierbij is de productselectie dan ook vooruitstrevend. De nieuwste producten op schuur en slijpgebied zijn bij SlijpExpert te vinden!

Bestel gemakkelijk en snel
Klanten willen maar 1 ding: zo snel mogelijk de beste producten vinden voor het beste resultaat. Overzicht biedt de beste kans om snel de juiste producten te vinden, selecteren en te kopen. Dankzij de nieuwe webwinkel is dat een comfortabele ervaring!

Kennis delen
Omdat SlijpExpert met en voor experts werkt moet hun kennisniveau altijd op peil zijn. Daar doen ze veel aan; demonstraties, seminars, artikelen over schuren en slijpen; ze nemen alle kennis en innovatie in zich op. Ze leren niet alleen van hun leveranciers maar juist ook van de beste SlijpExperts van Nederland; de klanten. Die weten wat er speelt, zij testen de producten en geven nieuwe tips. Die kennis delen ze bij SlijpExpert en gebruiken ze om de klant nog beter van dienst te zijn.

Voor en door SlijpExperts
De naam “SlijpExpert” spreekt voor zich.
Niet alleen de naam van hun webshop, maar ook van hun mensen. Van SlijpExperts voor SlijpExperts. Al 30 jaar. Nu in een nieuwe verschijningsvorm, maar vol met jaren opgebouwde kennis en ervaring. Vol met trouwe klanten. Vol in de markt.

Als je aan schuren en slijpen denkt, denk je aan SlijpExpert. Vanzelfsprekend.

Neem vooral eens een kijkje op de website van SlijpExpert: Klik hier!