Nieuwe sponsor: W-E Connect IT

We zijn blij te kunnen mededelen dat W-E Connect IT uit Apeldoorn ons de komende jaren zal sponsoren. Wij bedanken Chaim Willemsen voor het in ons gestelde vertrouwen!

W-E Connect IT is een jong bedrijf dat met zijn ervaren medewerkers een goede reputatie heeft opgebouwd door jarenlang bij en met de grootste technische dienstverleners te hebben gewerkt. Tijdens deze jaren hebben zij opgemerkt dat de dienstverlening verbeterd kan worden door naar de klant te luisteren en begrip te hebben voor zijn interne processen, zodat men met elkaar kan optrekken in plaats van een korte periode gebruik te maken van elkaars verbintenis.

Door de ervaring met alle soorten van opdrachtgevers kunnen zij snel schakelen tussen de behoefde en de passend gemaakte transparante uitwerkingen daarvan. Met deze ervaring van de afgelopen 25 jaar zullen zij altijd een passende opgave op basis van de behoefde vinden, welke op maat is gemaakt door u wensen te vertalen naar de laatste technische mogelijkheden.

Juist door een partner te zijn (ook op locatie) bereiken ze samen ons doel om samen verder te ontwikkelen. Hoewel hun core-businesses van elkaar verschillen zorgen zij dat hun dienstverlening is zoals de naam doet vermoeden, W-E Connect IT laat deze samenwerking naadloos aansluiten op u processen en wensen zodat u uiteindelijk onbezorgd ontzorgt bent.

Ook bij kleine technische aanpassingen of projecten mag u als opdrachtgever van hen verwachten dat ze u compleet ontzorgen en dat W-E Connect it blijven. Op deze werkwijze bereiken zij dat ook uw klanten graag met ons willen connecten.

W-E Connect IT together!

Voor meer informatie, neem een kijkje op de website van W-E Connect IT