Wijziging van plannen: Diesel wordt Light Superstock op Methanol

Het einde van 2015 nadert. Het jaar dat we op de baan wilden komen met een mooie VALTRA in de Farmstock 3.6T Supersport. Er is veel getekend, gerekend en nagedacht over de nieuw te bouwen trekker. Samen met de mannen van Metaal Techniek Apeldoorn (MTA) en Leenders hebben we vele mooie ideeën uitgewerkt.

We willen een trekker bouwen voor de toekomst. Hierover hebben we met een aantal mensen gesproken. Uiteindelijk zijn we tot de conclusie gekomen dat voor ons nieuw te bouwen project de toekomst ligt bij een Methanol gestookte “Light Superstock”.

Na heel veel overleg met o.a. sponsoren zijn we heel blij nu eindelijk te mogen aankondigen dat we vanaf januari 2016 gaan starten met de bouw van een “Light Superstock”.

VALTRA is ons merk! Daaraan blijven we ook trouw. Daarom is ook de keus gemaakt een VALTRA te bouwen van het nieuwste T4 model.

Verdere details zullen komende tijd via onze facebookpagina en website www.tvaltmet.nl bekend gemaakt worden.

Bij deze willen we via deze weg een tweetal sponsoren “MTA” en “Leenders/Leemac” hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen en de mooie samenwerking!

Verder wensen wij iedereen een goed, gelukkig, sportief en vooral gezond 2016 toe!

Gabriël en Roy ter Hoeven