ROKAFAST / LIQUI MOLY

RokaFastOver ROKAFAST
ROKAFAST Apeldoorn B.V. is de bevestigings- en oliespecialist van Midden-Nederland met haar vestiging in Apeldoorn.
De doelgroep van ROKAFAST bestaat uit de professionele eindgebruiker in de industrie; zoals o.a. de machinebouw, metaalindustrie en carrosseriebouw. Een andere belangrijke doelgroep is de garage in de automotive waar men onder andere het oliemerk: Liqui Moly en het bevestigingsmaterialenmerk: Fastbox in de markt zet.
ROKAFAST onderscheidt zich door haar klantgerichte instelling, uitgebreide assortiment en technische kennis en is daardoor de ideale partner voor inkoop, bedrijfsbureau en technici. Of het nu om een onderdeel gaat of om compleet voorraadbeheer.

ROKAFAST: More than Fasteners

Neem een kijkje op de site van ROKAFAST: Klik hier

LIQUI MOLYOver LIQUI MOLY
LIQUI MOLY GmbH, Ulm in Zuid-Duitsland biedt een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige producten aan, zoals motoroliën, additieven, verzorgingsproducten voor voertuigen en serviceproducten. Het assortiment bevat ca. 4.000 producten. LIQUI MOLY ontwikkelt en test haar producten in haar eigen laboratoria, produceert uitsluitend in Duitsland en introduceert al haar producten zelf op de markt. LIQUI MOLY werd ongeveer 50 jaar geleden opgericht en is marktleider.

LIQUI MOLY: Een merk dat motiveert en inspireert

Bestel je LIQUI MOLY producten direct via de volgende link: Klik hier